Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat hediye etmek

Rüyada altın saat hediye etmek

Rüyada altın saat hediye etmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada altın saat hediye etmek gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada altın saat hediye almak yuva kuracağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Rüyada altın saat hediye etmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada masa saati hediye almak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat hediye almak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş saat hediye almak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, çirkin amellere tabir olunur.

Rüyada saat hediye vermek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat hediye almak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments