Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj süren birini görmek

Rüyada ruj süren birini görmek

Rüyada ruj süren birini görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada ruj süren birini gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ruj süren erkek görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Rüyada ruj süren birini görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, geçim kaygısı duymayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ruj almak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rujlu dudak görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mor ruj görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli rujlar görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments