Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, geleceğine bakacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Rüyada ruj süren erkek görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ruj süren birini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments