Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden ruj almak

Rüyada birinden ruj almak

Rüyada birinden ruj almak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinden ruj almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada kırmızı rujlu görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ruj sürmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruj satın almak düşmanlıkların biteceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek düşmanından kurtulmaya, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dudakta ruj görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ruju silmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments