Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, afiyette ve keyifte olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ruj satın almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments