Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ruj görmek

Rüyada mor ruj görmek

Rüyada mor ruj görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada mor ruj gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada mor ruj görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada ruj yemek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ruj sürmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birine ruj vermek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ruj sürmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruj almak eşyaların yenileneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments