Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj almak

Rüyada ruj almak

Rüyada ruj almak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tabiatı kötü olan kişiye, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruj almak gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada ruj vermek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ruj süren birini görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakta ruj görmek çok kötü günler geçireceğine, kendisine olan güvenin artacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruj süren erkek görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Rüyada beyaz ruj sürmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, engellerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments