Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli rujlar görmek

Rüyada renkli rujlar görmek

Rüyada renkli rujlar görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada renkli rujlar gördüyseniz:

  • Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada renkli rujlar görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, iş için gurbete gidileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi ruj görmek eşiyle bahtiyar olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ruj süren erkek görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ruju silmek kazanca kavuşacağına, itibarının ve makamının artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek daha temkinli ve garantici olacağına, zorlukları atlatacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ruj sürmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu ruj sürmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments