Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj lekesi görmek

Rüyada ruj lekesi görmek

Rüyada ruj lekesi görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ruj lekesi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada ruj lekesi görmek geniş bir ev satın alacağına, adından konuşulur olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ruj almak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalettir.

Rüyada turuncu ruj sürmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, adını herkese duyuracağına, her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek ruj sürmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek muradına eremeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments