Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı rujlu birini görmek

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek bütçesinin daralacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı rujlu birini gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak işinden geri kalacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı rujlu görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments