Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu ruj sürmek

Rüyada turuncu ruj sürmek

Rüyada turuncu ruj sürmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu ruj sürmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada turuncu ruj sürmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu ruj görmek şeytana uyacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruj sürmek zahmetli bir işin sona ereceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kendine ruj sürmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine ruj sürmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dudaklara ruj sürmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments