Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj bulmak

Rüyada ruj bulmak

Rüyada ruj bulmak sıkıntılarını çözeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada ruj bulmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada ruj bulmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sağlık ve hayır getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada siyah ruj sürmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada ruj vermek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments