Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj vermek

Rüyada ruj vermek

Rüyada ruj vermek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruj vermek gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada ruj vermek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruj almak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem çok mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ruj almak yeni bir ilişki yaşanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Rüyada ruj izi görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ruj satın almak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada dudağa ruj sürmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments