Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi ruj görmek

Rüyada kahverengi ruj görmek

Rüyada kahverengi ruj görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, üzüntülerin biteceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada kahverengi ruj gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kahverengi ruj sürmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada kahverengi ruj görmek keyifli hale geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada erkek ruj sürmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendine ruj sürmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu kadın görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı rujlu görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, şansının bahtının açılacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalet eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments