Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları yara olmak

Rüyada ayakları yara olmak

Rüyada ayakları yara olmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları yara olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada ayak parmağında yara görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında yara olduğunu görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek bütçesinin genişleyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada ayakları yara olmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak yarası görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağında yara görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments