Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağında yara görmek

Rüyada birinin ayağında yara görmek

Rüyada birinin ayağında yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağında yara gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ayak altında yara görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayağında yara görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları yara içinde görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ayağın yara olduğunu görmek doğru karar veremeyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağında yara görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarında yara görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ayakları yara görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, heveslerinin biteceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments