Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli bilezik takmak

Rüyada renkli bilezik takmak

Rüyada renkli bilezik takmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Rüyada renkli bilezik takmak gördüyseniz:

  • Güven problemleri yaşanmaması için sorumlulukların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada renkli bilezik takmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, anne baba dualarının alınacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına inanılır.

Rüyada başkasına bilezik takmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Rüyada bilezik alıp takmak mal ve para sahibi olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve bilezik takmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kendine altın bilezik takmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kötü yollara gireceğine işarettir.

Rüyada koluna bilezik takmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments