Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli eşarp takmak

Rüyada renkli eşarp takmak

Rüyada renkli eşarp takmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Rüyada renkli eşarp takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Rüyada renkli eşarp takmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk eşarp takmak güzel günlerin geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi eşarp takmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna eşarp takmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eşarbını takmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada başa eşarp takmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada lacivert eşarp takmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çocuklar gibi şen olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi eşarp takmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments