Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şapka takmak

Rüyada renkli şapka takmak

Rüyada renkli şapka takmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalettir.

Rüyada renkli şapka takmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada renkli şapka takmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz şapka takmak hem amaçlarına nail olamayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada başına şapka takmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı şapka takmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa şapka takmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada şapka takmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada örgü şapka takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fötr şapka takmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments