Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük taşlı yüzük takmak

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yüzünde güller açacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, aile içinde saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada taşsız yüzük takmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sevilen bir dostun geleceğine işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak çekilen acıların unutulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kendini her konuda geliştireceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, koyu muhabbette kalacağına alamet eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments