Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor taşlı yüzük takmak

Rüyada mor taşlı yüzük takmak

Rüyada mor taşlı yüzük takmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada mor yüzük takmak işlerinin aksayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor taşlı yüzük görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük takmak çareye ve çözüme ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments