Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak koyu muhabbette kalacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı taşlı yüzük takmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada altın taşlı yüzük takmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments