Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şemsiye görmek

Rüyada renkli şemsiye görmek

Rüyada renkli şemsiye görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Rüyada renkli şemsiye gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Rüyada renkli şemsiye görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye toplamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet eder.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments