Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk şemsiye görmek

Rüyada mavi renk şemsiye görmek

Rüyada mavi renk şemsiye görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi şemsiye görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada mor renk şemsiye görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli dosya görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çeşitleneceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli küpe görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, mutlu olacağınıza, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments