Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye toplamak

Rüyada şemsiye toplamak

Rüyada şemsiye toplamak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sorunların artacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada şemsiye toplamak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada siyah şemsiye almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu şemsiye görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye etmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak şemsiye görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Rüyada kapalı şemsiye görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments