Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan satın almak

Rüyada papağan satın almak

Rüyada papağan satın almak icat yapacağına, mutlu olacağınıza, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kişinin kazancının artacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet eder.

Rüyada papağan satın almak gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Rüyada papağan satın almak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yavruları görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan resmi görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada papağan yemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada papağanla konuşmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, dedikoduya, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada papağan almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Rüyada oyuncak papağan görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments