Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli ördekler görmek

Rüyada renkli ördekler görmek

Rüyada renkli ördekler görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiğini söyleyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli ördekler gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Rüyada renkli ördek görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli ördekler görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işaret eder.

Rüyada ördek kakası görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördekten kaçmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolunmuş ördek görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada civciv ördek görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ördek ve civciv görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments