Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli ördek görmek

Rüyada renkli ördek görmek

Rüyada renkli ördek görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada renkli ördek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Rüyada renkli ördek görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada renkli ördekler görmek hayırlı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada uyuyan ördek görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek tutmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yani babasına benzeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş ördek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ördek başı görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, ekmeğinin de artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulur.

Rüyada kızarmış ördek görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments