Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve civciv görmek

Rüyada ördek ve civciv görmek

Rüyada ördek ve civciv görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sermayesini kaybedeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek ve civciv gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ördek ve civciv görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada civciv ördek görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, dertlerine derman arayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek moralinin yerine geleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına inanılır.

Rüyada altın ördek görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yolunmuş ördek görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek işlerinin yarım kalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments