Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kakası görmek

Rüyada ördek kakası görmek

Rüyada ördek kakası görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada ördek kakası gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada ördek kakası görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada denizde ördek avlamak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Rüyada ördek hediye almak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ördek kovalamak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu almak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada ördek vurduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan ördek görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments