Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye mücevher almak

Rüyada hediye mücevher almak

Rüyada hediye mücevher almak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, rahat şekilde yaşayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye mücevher almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada hediye mücevher almak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Rüyada mücevher hediye almak aile işlerinin başına geçeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada altın ve mücevher görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli mücevher görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mücevher dükkanı görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada altın mücevher görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada mücevher yüzük görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mücevher kolye görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments