Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher kolye görmek

Rüyada mücevher kolye görmek

Rüyada mücevher kolye görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada mücevher kolye gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada mücevher kolye görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada mücevher taşı görmek sıkıntılara neden olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mücevher görmek işlerinin günden güne açılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mücevher yüzük görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada altın mücevherler görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayırlı bir eşe, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Rüyada para ve mücevher görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada hediye mücevher almak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada mücevher çaldığını görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments