Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada birine tırnak kestirmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, unvan sahibi olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek mutluluğunu çoğaltacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kestiğini görmek hayatın kolaylaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments