Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, geleceğin güzel olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kariyer edineceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments