Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına tırnak kestirmek

Rüyada başkasına tırnak kestirmek

Rüyada başkasına tırnak kestirmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, gamsız bir hayat süreceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, kederinin dağılacağına işarettir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek makbul olan mallara kavuşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını kestirmek kurulu düzenin bozulacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birine tırnak kestirmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments