Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağını kestirmek

Rüyada tırnağını kestirmek

Rüyada tırnağını kestirmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, düzenin kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağını kestirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek akıllı adımlar atacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada birine tırnak kestirmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada tırnağını kestirmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments