Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine tırnak kestirmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek zahmete ve derde düşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarını kestirmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments