Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek onların önüne geçeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağını kestirmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sağlık ve şifa bulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments