Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını kestiğini gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarını kestirmek zor zamanların geride kalacağına, gönül gözünün açılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada tırnak kestiğini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, gelirinin de artmayacağına alamet eder.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments