Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kol saati görmek

Rüyada eski kol saati görmek

Rüyada eski kol saati görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski kol saati gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada eski kol saati görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk kol saat görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Rüyada iki tane kol saati görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kol saati vermek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saatini unutmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kol saat görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırla yad etmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments