Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık kol saati görmek

Rüyada camı kırık kol saati görmek

Rüyada camı kırık kol saati görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada camı kırık kol saati görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camı kırık saat görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada kırık saat camı görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, şifa ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol saat görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kırık saat görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saati kırık görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments