Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil göz kalemi görmek

Rüyada yeşil göz kalemi görmek

Rüyada yeşil göz kalemi görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kazancın sürekli artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok zor günler geçireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil göz kalemi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz kalemi almak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek geleceğinin de çok parlak olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek kazancında da artış meydana geleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada göz kalemi çekmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments