Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalemi açmak

Rüyada göz kalemi açmak

Rüyada göz kalemi açmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, duaların kabul olacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada göz kalemi açmak gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada göz kalemi açmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem açmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, evlerine dünürcü geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem açmak kazancın daha da artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalemtraşla kalem açmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem ucu açmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kalem açmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sıkıntılarından arınacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kalem sürmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni şeyler deneneceğine inanılır.

Rüyada gözlerine kalem çekmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments