Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli etekler görmek

Rüyada renkli etekler görmek

Rüyada renkli etekler görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, masa başı bir işe gireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli etekler gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Rüyada siyah renk etek görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte etek görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk etek giymek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli etek görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek korkularının sona ereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk etek görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk etek giymek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli etek görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments