Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk etek görmek

Rüyada mor renk etek görmek

Rüyada mor renk etek görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, haneye bereket geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk etek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada mor renk etek görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada mor etek giydiğini görmek rahatının yerinde olacağına, malından ve parasından olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada mor etek giymek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor etek görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli etek görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulur.

Rüyada renkli etek giymek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın yoluna gireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk etek görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli etek görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments