Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşları dizmek

Rüyada taşları dizmek

Rüyada taşları dizmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Rüyada taşları dizmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Rüyada taşları dizmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst üste taş dizmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine tabir olunur.

Rüyada yola taş dizmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş dizmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı dizdiğini görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık dizmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuk dizmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizden yaralanmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments