Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk körü olduğunu görmek

Rüyada renk körü olduğunu görmek

Rüyada renk körü olduğunu görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sevineceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renk körü olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada renk körü olduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renk körü olmak başarıların artacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Rüyada kör kuyuya düşmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kör görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada ölü birini kör görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gecici kör olmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments