Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı yemek

Rüyada ayak tırnağı yemek

Rüyada ayak tırnağı yemek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı yemek gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada ayak tırnağı yemek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı kesmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayatına bakacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments