Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek statü atlayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak kesip atmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakları kesilmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağının kesildiğini görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağın kesildiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments