Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yarınlarına inanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağı törpülemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağının çekildiğini görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağı yemek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarında oje görmek işlerin toparlanacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnakları görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments